Ретекс – GM127-30

ПАКЕТ


Пакет содржи: 1 ролна = 500 метри

Ретекс – GM127-30

1 ролна = 500 метри;

Тежина 30 гр/м2 / 24кг. ;

Ширина:160cm;

Боја:Бела(White)

Пакет: 1 ролна = 500 метри; Тежина 30 гр/м2 / 24кг. ; Ширина:160cm

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256