Ретекс – GM127-50

ПАКЕТ


Пакет содржи: 1 ролна = 250 метри

Ретекс – GM127-50 (1 ролна = 250 метри)

Тежина 50 гр/м2 / 20 кг. ;

Ширина:160cm;

Пакет: 1 ролна = 250 метри; Тежина 50 гр/м2 / 20 кг. ; Ширина: 160cm

Боја

Црна, Бела

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256