Ротирачки Механизам за Раконаслон 180° GM176

ПАКЕТ
Пакет содржи: 1 пар лево и десно

Ротирачки Механизам за Раконаслон 180° GM176  (сет 1 пар лево и десно)

Пакет: сет – 1 пар лево и десно

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256