Ротирачки Тркала GM200

ПАКЕТ


Пакет содржи: 100 парчиња

Категорија: SKU: N/A

Ротирачки Тркала GM200 (1 пакет = 100 парчиња)

Пакување: 1 пакет = 100 парчиња

Пакување

Парче, Пакет

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256